Els joves d’INSERsport fan pràctiques en competicions esportives

By 12 de Juny de 2018General

Les classes van acabant, i és el moment de sortir al terreny de joc i posar en pràctica els coneixements que han adquirit els i les joves que han participat dels cursos de formació del programa INSERsport. Les diferents federacions esportives catalanes que participen en el projecte estan organitzat activitats i pràctiques laborals en diferents competicions oficials que s’han celebrat durant el mes de juny.

En el cas, per exemple, de la Federació Catalana d’Esports per a persones amb Discapacitat Física. En els Jocs Catalans que es van celebrar a Manresa el passat 2 de juny, els nois i noies van fer tasques d’àrbitres en quad rugbi i hoquei en cadira de rodes elèctrica. Era la novena edició d’aquesta competició, i durant dos dies la capital del Bages va ser també la capital de l’esport adaptat.

Els i les joves d’INSERsport (amb samarretes verdes) també van fer de voluntaris en el V Para Table Spanish Open, organitzat amb molt èxit per la Federació Catalana de Tennis Taula a Sant Cugat. El campionat es va celebrar del 8 al 10 de juny. Aquesta va ser una competició d’alt nivell amb participació de 172 jugadors i jugadores de 30 països diferents. Es tracta d’una prova del circuit oficial de la federació internacional.

Leave a Reply