Empreses que confien en INSERsport

By 30 d'abril de 2019INSERsport

La tercera edició del programa de formació i inserció laboral de la UFEC continua rebent el suport d’empreses que aposten per l’acció social. És el cas de Netsport, MT-BCN i Comercial Elmin, que per segona vegada col·laboraran econòmicament perquè el projecte sigui possible i els i les joves en risc d’exclusió social puguin accedir al mercat laboral a través de l’esport.

Aquesta setmana hem signat els convenis que els vinculen a INSERsport un any més.

Xavier Tejerina, gerent de Netsport, ha destacat que “ens agrada participar en accions socials. Som una empresa compromesa i, dins les nostres possibilitats, apostem per tot el que està vinculat al món de l’esport”. Per la seva banda, Enric Furriols, gerent de MT-BCN, declara que “creiem en les federacions, l’associacionisme i el projecte”. I, per últim, Araceli Ruiz, també gerent de Comercial Elmin, explica que “nosaltres som un centre especial de treball i els nostres objectius com a organització coincideixen amb la UFEC”.

A través del patrocini i les donacions a INSERsport, les empreses que hi col·laboren també s’hi poden implicar una mica més participant en activitats de teambulding. Enguany, joves del programa que estan fent la formació de futbol sala i de beisbol comparteixen estones de joc i partits amb persones voluntàries de la UFEC i les empreses col·laboradores.

 

Leave a Reply