La Fundació de la UFEC, al congrés de fundraising de l’AEF

By 13 de Juny de 2018General
imatge de la sala del congrés fundraising

Aquesta setmana s’està celebrant la divuitena edició del Congrés de Fundraising que anualment organitza l’Associació Espanyola de Fundraising (AEF) a Madrid (12-14 de juny). La trobada uneix els professionals del sector i dona l’oportunitat de conèixer i escoltar les experiències dels ponents nacionals i internacionals de més alt nivell en la captació de fons.

Organitzacions de l’àmbit social, professionals individuals, petites i mitjanes associacions i fundacions estableixen lligams per millorar les seves estratègies de fundraising. Com recaptar fons amb petites contribucions, com integrar les campanyes de captació i comunicació o el branding són algunes de les ponències del congrés.

La Fundació UFEC assisteix a les sessions magistrals per eixamplar “el seu coneixement de les últimes estratègies que existeixen al món per tal de captar fons i executar els nostres projectes”, explica Milena de Murga, responsable d’Acció Social de la UFEC i codirectora de la fundació. INSERsport, el projecte social estrella de l’entitat, es podrà beneficiar de les noves tendències digitals per aconseguir fons. “Si millorem la captació, més joves podran sortir de l’exclusió”, ha afegit De Murga.

ponència del congrés de fundraising

Leave a Reply