La UFEC participa en un nou projecte d’Erasmus Plus Sport a Portugal

By 21 de gener de 2019erasmus plus, General

Acció Social de la UFEC forma part del projecte europeu “Urban Sports Games for transversal & trabferable skills” organitzat pel departament d’esports de l’ajuntament de Gondomar (Portugal) i que ja ha celebrat la seva primera sessió. La formació en capacitats transversals del joves de territoris desfavorits és un dels objectius d’aquesta iniciativa, un dels tres projectes Erasmus Plus Sport en els que participa la UFEC aquest 2019.

La UFEC desenvoluparà enguany la tercera edició del projecte INSERsport i aquesta expertesa és un dels valors que aportarà a Europa. “La participació de l’Àrea d’Acció Social de la UFEC en aquest projecte ens dona l’oportunitat de seguir donant a conèixer la nostra entitat a més països europeus així com conèixer diverses organitzacions i institucions europees ”, ha explicat Milena de Murga, responsable d’Acció Social de la UFEC. “Podrem treballar sobre la creació i la millora de les competències transversals que implementem cada edició del projecte INSERsport”, ha reblat.

Els objectius del projecte són la formació de joves en capacitats transversals relacionades amb el seu esport perquè els siguin d’utilitat a l’hora de buscar feina o en les seves activitats de lleure; crear espais urbans de difusió per oferir als joves formació en la igualtat de gènere i la integració social; i consolidar les comunitats compromeses per apoderar els joves dels territoris més desfavorits.

El projecte s’allargarà fins el juny del 2020 i és un partenariat col·laboratiu amb cinc socis, on hi ha entitats socials d’altres països com Bulgària, Itàlia o Romania. Aquest és un dels tres projectes Erasmus Plus Sport en què participa la Unió de Federacions i on hi ha implicats més de 20 països de la Unió Europea.

En aquest enllaç trobareu tota la informació del projecte.

Leave a Reply